به گزارش پرتال مرکز امور مساجد،رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی مشهد اظهار کرد: مساجد، فرهنگسراها، پارکها و غیره همه اینها می تواند سنگرهایی باشد برای مقابله با دشمن، اینکه ما تا الآن این ظرفیت را استفاده نکرده ایم من مدیر مسئولم و باید پاسخگو باشم.
حجت الاسلام والمسلمین حسنعلی اخلاقی، افزود: کسی نمی تواند بگوید زمین ورزشی، آموزشگاه های هنری و غیره را حذف کنیم و به مسجد برویم، بلکه باید بین ساعت های مختلف محور مشخص کنیم و مسجد محور است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد بیان کرد: در سیاست چهارم بر آن هستیم که محوریت مسجد در مدیریت فرهنگی و اجتماعی باشد و از شاخص های آن توسعه کمی و کیفی و درخشش مساجد در فضای شهری است.
وی ادامه داد: اگر در شهر راه برویم نمایی از مسجد را نمی بینیم و اگر هم مشاهده شود هیچ گونه وحدتی در آنها نیست.
اخلاقی یادآور شد: ما در یکی از آیات قران داریم که به هر چیز که در این جهان نگاه می کنیم باید ما را به یاد خدا بیاندازد و مامسجد را بهترین فضا و مکان برای این انتقال می بینیم اما امروز در معماری و جانمایی مساجد متاسفانه این اتفاق رخ نداده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد خاطر نشان کرد: در بند دیگری تاکید بیشتری در این خصوص شده آن توسعه متوازن و عادلانه زیرساخت های مساجد است.
وی ادامه داد: می توان بین سنگرهای مختلف یک سنگر را به عنوان سنگر فرماندهی قرار داد اما این به معنی حذف سنگرهای دیگر نیست، متاسفانه نوع نگاه برخی از مسئولان در فضای نخبگان شهر عمل زدگی است به معنی که وقتی در بخشی عملکرد مناسبی را مشاهده می کنند و بهترین راهی که به نظرشان می رسد حذف صورت مساله است.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگسرا در کنار مساجد سنگری برای دفاع از ارزش های دینی و انقلابی است، گفت: فرهنگسراها در بیانات مقام معظم رهبری مورد توجه بوده و محتوای آن مربوط به بحث مدیریتی می شود.
اخلاقی بیان کرد: آماری را که امروز از مساجد داریم بسیار تاسف بار است، بخش اعظم مساجد این است که در ساعتی را در حد یک نماز فعالیت داشته باشند، در حالیکه مسجد مکانی است که باید بتواند در تمامی ساعات جوانان را پناه دهد، جوانی که امروز تشنه یک لبخند از سوی حوزه دین است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص درخشندگی مساجد، یادآور شد: در طرح ۱۱۰ مسجدی که قرار است شهرداری کار کند من اصرار داشتم از همان ابتدا اولا در معماری وحدتی تنظیم شود و دوم آنکه هیئت امنای فعال، جوان، دارای نشاط وانگیزه انتخاب شود و سوم با شرح خدمات مشخصی فعالیت کنند.
وی در پایان این نوید را داد: به طور جد به دنبال آن هستیم که ۱۴ مسجد شبانه روزی در سطح شهر مشهد داشته باشیم.
ایرنا