سرویس مسجد خبر
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور:

مومن و جامعه تراز محصول مسجد است

مومن و جامعه تراز محصول مسجد است
(سه شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۲) ۱۶:۱۳

حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه مومن و جامعه تراز محصول مسجد است، مسجد یک نهاد امن است که ابتدا تربیت انسان در تراز مومن و مجاهد و دوم پردازش و ساخت جامعه جهادی در آن شکل می گیرد.

به گزارش سرویس مسجدخبر پایگاه تخصصی مسجد؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور امروز، دوشنبه 26 تیر، در نشست تخصصی «محله مردم‌سالار اسلامی» با اشاره به انگیزه بسیجی در تحقق این هدف گفت: این امر با نیت تمیز و فارق از تمام گرایشات سیاسی، قومی و معطوف بر آرمان‌های انقلاب اسلامی و مبتنی بر شیوه‌ای است که خداوند متعال آن را می‌پسندد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج‌علی‌اکبری این حرکت را بسیار ارزشمند ارزیابی کرد و ادامه داد: بسیجیان مباشران این حرکت هستند که مبتنی بر نقشه الهی حرکت می‌کنند و امتیاز این طرح است که نقطه محوری و کانونی آن مسجد است.
 
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه مسجد سازمان مردم‌نهاد نیست، اظهار کرد: مسجد ساخته فکر بشری نیست و جنسیت آن خدانهاد و به عنوان نقطه مرکزی امت اسلامی و جامعه اسلامی است.

او تصریح کرد: در روایات نبوی پیامبر (ص) تمام آرزوهای امت اسلامی را بر مدار مسجد سازماندهی، تحقق و دنبال می‌کنند که این امر تفاوت اسلام از سایر ادیان است.

حجت الاسلام و المسلمین حاج‌علی‌اکبری با اشاره به اینکه مسجد یک نهاد امن است که ابتدا تربیت انسان در تراز مومن و مجاهد و دوم پردازش و ساخت جامعه جهادی در آن شکل می‌گیرد، اظهار داشت: برای امت‌سازی و دستیابی به تمدن اسلامی راهی جز مسجد نداریم.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه اصلی‌ترین نماد شهر اسلامی مسجد است، ادامه داد: صورت تمدن اسلامی و مرکز تولید سبک زندگی اسلامی مسجد است و با تکیه بر مساجد این پیوستار ادامه دارد. امت اسلامی در ساحت امام در مسجد ساخته می‌شود و این مسجد مورد قبول اسلام و قلب محله و قلب شهر اسلامی است.

او با اشاره به طرح محله اسلامی گفت: این امر اتفاق بزرگی است و عمران و آبادانی در احیای مساجد است و از این راه جامعه پیرامونی آباد می‌شود و از چهره مساجد غبارروبی می‌شود.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشوراظهار تأسف کرد: بسیاری از کارکردهای مساجد تقلیل یافته و فقط در حد برگزاری نماز از آنها استفاده می‌شود. این در حالی است که مسجد آباد، مسجدی است که تمام کارکردهای فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و معرفتی آن فعال باشد و نقش احیاگر داشته باشد.

انتهای پیام/
تعداد بازدید : ۱,۶۰۱

تازه ترین

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

پربازدیدترین