به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در دیدار مسئول تشکیل قرارگاه جهادی و خدمترسانی محراب در مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به وجود بیش از چهار هزار و ۷۰۰ مسجد در مازندران، گفت: باید برپایی نماز جماعت در مساجد فعال شود.
وی با بیان این که باید از ظرفیت بالای مسجد در عرصه دینی، فرهنگی و اجتماعی بهره گرفته شود، افزود: مساجد در صدر اسلام پایگاهی برای رسیدگی به امور مسلمین و رفع مشکلات مردم بود.
امام جمعه ساری با اشاره به این که باید سایر کارکردهای مساجد نیز مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: مساجد بهترین پایگاه برای ترویج دین و ارزش های الهی و انقلابی است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان این که در قرآن، هر جا سخن از مسجد به میان آمده، جنبه های عبادی آن به عنوان نقش اولیه و بنیادین این جایگاه مقدس، مورد تأکید قرار گرفته است، ادامه داد: این مسائل نشان میدهد که مسجد نخست، کانون عبادت و نماز و راز و نیاز مؤمنان با خدا است.
وی، مسجد را یادآور بندگى و کرنش در پیشگاه خداوند متعال دانست و ادامه داد: برترین و اصیل ترین محل براى عبادت و تقرب جستن به خداوند متعال مسجد است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را احیاگر نقش مساجد دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه قبل از پیروزی انقلاب توجه زیادی به مسجد و فعالیت های فرهنگی در آن نمی شد.
وی با اشاره به وی گسترش فعالیتهای دینی و فرهنگی در سطح مساجد را زمینهساز جذب نسل جوان جامعه به سوی این پایگاههای مهم اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: متولیان اداره امور مساجد باید تلاش کنند تا حضور نوجوانان و جوانان در مساجد تقویت شود.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان این که مساجد همواره در خدمت فرهنگ دینی مردم بوده و هستند، تصریح کرد: برنامهریزان فرهنگی و دینی جامعه با اجرای طرحهای مقطعی و بلندمدت در مساجد نسبت به تثبیت اعتقادات مذهبی و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و حفظ نسل جوان از معضلات اخلاقی و اجتماعی اقدام کنند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی با تأکید براین که مساجد باید همواره آماده و بهروز به همراه امکانات متنوع باشند، خاطرنشان کرد: وجود این تنوع در خدمات فرهنگی و دینی مساجد جاذبه ایجاد می کند.
وی با تاکید بر رفع تعارضات درون مساجد، تصریح کرد: همه ارکان مساجد باید به وظایف خود عمل کرده و طرح اقامه نماز محله محور در کنار رزمایش کمکهای مومنانه و اقدامات فرهنگی را مدنظر قرار دهند.
امام جمعه ساری با اشاره به این که ارکان مسجد باید تحت نظر یک متولی یا همان قرارگاه جهادی و خدمترسانی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: این مسأله از بسیاری از تناقض های احتمالی میان این بخش ها می کاهد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی با بیان این که مازندران باتوجه به شرایط گردشگری و طریق الرضا(ع) بودن دارای مشکل نمازخانه ها و مساجد بین راهی است، تصریح کرد: با توجه به بسته بودن درب مساجد انتظار می رود مسأله توسعه مساجد بین راهی از سوی مرکز پیگیری شود.