به گزارش
پایگاه تخصصی مسجد به نقل از تسنیم؛ محله شیخ هادی از محلات قدیمی و اصیل تهران است و میزان زیادی از فعالیتهای محوری و مسجدی این محله در
مسجد شیشه است که زبانزد خاص و عام شده است. مسجدی که یاد بزرگان را در اذهان مردم ساکن این محله زنده میکند. بزرگانی چون مرحوم «
شیخ الاسلام» که زمانی به عنوان امام جماعت در این مسجد حضور داشت و بسیاری از مردم محل از دور و نزدیک میآمدند تا پشت سر او نماز جماعت اقامه کنند و پای منبرش بنشینند.
دلیل نامگذاری مسجد به نام شیشه، وقف زمین مسجد به همت مرحوم رضا شیشه است. بنای قدیمی مسجد در سال 1334 به مساحت 800 متر مربع ساخته شد. سبک معماری آن به سبک معماری حسین لرزاده در دهه 1330 است و گنبد و گلدسته ندارد. ویژگی منحصر به فرد این مسجد 6 محراب آن است که با هنرمندی مرحوم حسین لرزاده ساخته شده است. این محرابها امکان تهجد و عبادت بیشتر برای افرادی که به مسجد میآیند رو فراهم میکند. امروز اما سال ها از آن زمان میگذرد ولی نه تنها از اهمیت مسجد «شیشه» در میان مردم محله «شیخ هادی» کم نشده که هر روز مردم از گوشه و کنار می آیند تا در نماز جماعت این مسجد حضور یابند.
اما آنچه این مسجد را ماندگار کرده است، فعالیتهای مستمر اهالی فعال و با صفای محله شیخ هادی است که عمده این فعالان را جوانان تشکیل میدهند.
به صورت کلی برنامههای مسجد شیشه در دو گروه اختصاصی و عمومی طراحی و اجرایی شده است. این برنامهها به اختصار به شرح ذیل است:
در گروه عمومی شامل مراسم عبادی، هیئتهای مذهبی، ادعیه و نمایش فیلمهای سینمایی است.
در گروه اختصاصی برنامههایی ویژه والدین، زوجین، نوجوانان و کودکان طراحی شده است.
در سطح کودکانِ 3 تا 8 سال برنامههایی مثل مهد کودک و حسینیه کودک
در سطح نوجوانان 8 تا 13 سال کارگاه مثبت 13( کارگاه افزایش مهارتهای نوجوان)، کلاسهای هفتگی(جهت آموزش قرآن و برنامههای تفریحی و اردویی) و پایگاه تابستانی
برای جوانان کارگاه آموزش خواستگاری، کارگاه مثبت 18( افزاش مهارتهای جوانان)
برای والدین کارگاه آموزش تربیت فرزند، آموزش تربیت جنسی نوجوان، تربیت کودک خلاق، کارگاه پدران خوب ــ مادران مهربان،
و برای زوجین اردوهای مهارتافزایی یکروزه اجرا میشود.
گزارش تصویری این مسجد را در
اینجا میکنید.