سرویس دین و اندیشه
آیت الله سعیدی:

مسجد کانون بصیرت افزایی در جامعه است

مسجد کانون بصیرت افزایی در جامعه است
(دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷) ۱۹:۵۶

امام‌جمعه قم به ضرورت‌های اجتماعی مسجد انقلاب اشاره کرد و گفت: مسجد باید تداوم‌بخش مسیر بصیرت و سیره شهدا باشد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد، آیت‌الله سید محمدسعیدی شب گذشته طی سخنانی که در مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام واقع در بلوار فردوسی(قم) انجام شد، مسجد را مجمع عبادی مؤمنان توصیف کرد و گفت: عبادت اساس هدف خلقت است و مسجد مکانی است که با تجمع مؤمنان چنین هدفی از ساحت خلقت تحقق پیدا می‌کند.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام را ستودنی توصیف کرد و گفت: انتخاب عنوان و نام برای مساجد موضوعی تشریفاتی نیست بلکه هویت و اصالت مسجد با نام‌گذاری مسجد تعیین مشی می‌شود.

وی ادامه داد: نبی گرامی اسلام با پایه‌گذاری مسجد قبا به پیشنهاد عمار یاسر یا به تقاضای ساکنان محل در قبا صورت پذیرفت و عبادتگاهی تاریخی برای مؤمنان شد این در حالی است که مسجد ضِرار از سوی منافقان در مدینه به نیت جریان نفاق ساخته شد.

آیت‌الله سعیدی با بیان این‌که مسجد ضرار باهدف تفرقه بین مؤمنان، ترویج کفر و پایگاهی برای منافقان ساخته‌شده بود، ابراز داشت: در حال که سازندگان آن ادعا می‌کردند که آن را برای بیماران و گرفتارانی ساخته‌اند که امکان حضور در مسجد قبا را ندارند، آیات ۱۰۷ و ۱۰۸ سوره توبه درباره ساخت این مسجد نازل‌شده و نام ضرار از این آیات گرفته‌شده است.

وی ادامه داد: تداوم نیت‌های خیرانه واقفان و بزرگان مساجد ضرورتی است که باید نسل جوان در خود مسجد بیاموزند.

امام‌جمعه قم به ضرورت‌های اجتماعی مسجد انقلاب اشاره کرد و عنوان داشت: مسجد باید تداوم‌بخش مسیر بصیرت و سیره شهدا باشد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها استواری در مسیر اهل‌بیت را با احیاء نام و یاد شهدا و امام شهدا دانست و اظهار داشت: انقلاب اسلامی در طول عمر پربرکت 40 ساله خود با ماندگاری مردم درصحنه با دشمن الگوی تقابلی جریان مقاومت اسلامی را تثبیت کرد.

وی افزود: باید به این حقیقت توجه داشت که دشمنان از تجربیات تقابلی خود با جریان زنده اسلامی انقلابی ملت شریف ایران برای طراحی فتنه‌های جدید استفاده می‌کند؛ بر این اساس مردم باید با تکیه‌بر اصالت‌های مسجد همواره در مسیر بصیرت افزایی حرکت کنند.

آیت‌الله سعیدی هدف طراحی مسجد ضرار را براندازی از درون توصیف کرد و گفت: طراحان فتنه مسجد ضرار چون در برابر رشد اسلام خود را عاجز دیدند تا بتوانند برای اجتماع منافیان پایگاهی را پایه گذاشتند؛ این در حالی است که پیامبر اکرم (ص) به امر الهی این مسجد را خراب کرد.

وی ادامه داد: زمانی که امام راحل نهضت را اقامه کردند در همان زمان جریان‌های شبه نهضتی پا به عرصه وجود گذاشتند تا بتوانند مسیر انقلاب را منحرف کنند.

گفتنی در ابتدای این محفل حجت‌الاسلام صبری گزارشی اجمالی از فعالیت‌های مسجد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام ارائه و در پایان نیز از فعالان فرهنگی این مسجد تقدیر به عمل آمد.

رسا
تعداد بازدید : ۳,۲۹۴

تازه ترین

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

پربازدیدترین