به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع، طبق بررسی های سازمان بهداشت جهانی در 16 استان از 22 استان یمن، تنها 1579 مورد از 3507 مورد از تاسیسات پزشکی - بهداشتی یمن فعال است و ارائه خدمات بهداشتی درمانی در 504 مورد از تاسیسات بهداشتی این کشور به طور کامل تعطیل شده است.
سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که کمبود شدید خدمات پزشکی بهداشتی منجر به محرومیت شمار بیشتری از شهروندان یمن از دسترسی به خدمات ضروری خواهد شد.
از سوی دیگر سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که شیوع وبا در یمن به علت ضعف در خدمات بهداشتی منجر به اعمال فشار بیشتر به بخش پزشکی – بهداشتی شده است.
سازمان بهداشت جهانی با بیان اینکه دوره آموزشی برای پزشکان و پرستاران یمنی در مورد چگونگی برخورد با مبتلایان به وبا برگزاری کرده است، افزود: با همکاری وزارت بهداشت 20 مرکز درمان وبا در استان هایی که این بیماری در آنها شیوع دارد، تاسیس کرده است.
بحران یمن از فروردین 94 (مارس 2015) با حمله هوایی ائتلاف عربی به رهبری عربستان برای بازگردن عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن به قدرت آغاز شد. این حمله جز ویرانی تاسیسات زیر بنایی و اماکن غیرنظامی در یمن نتیجه ای نداشته است.
برخی آمارها حاکی از آن است که تاکنون دست کم 10 هزار نفر در جنگ یمن کشته شده اند. در نتیجه این جنگ، صدها هزار نفر دیگر آواره شده اند.
عربستان پس از گذشت حدود 20 ماه هنوز به هیچ یک از هدف های خود در یمن نرسیده است.