سرویس عناوین خبر

امام جماعت مسجد موسی بن جعفر(ع): پخش فیلم‌های جشنواره عمار در مسجد برای جوانان جذاب بود

امام جماعت مسجد موسی بن جعفر(ع): پخش فیلم‌های جشنواره عمار در مسجد برای جوانان جذاب بود
(سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴) ۲۰:۰۱

امام جماعت مسجد موسی بن جعفر(ع) گفت: در گذشته جوانان به مسجد می‌آمدند و از مسجد به جبهه می‌رفتند یعنی یک عرصه فعالیت بعد از مسجد برایشان وجود داشت اما الان جوان به مسجد می‌آید و نماز می‌خواند و بعد از آن فعالیتی ندارد که مسجد او را احاطه کند به همین سبب سرد می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت‌الاسلام و المسلمین فضل‌الله قربانی امام جماعت مسجد موسی بن جعفر(ع) در گفت‌وگو با ستاد خبری دهه تکریم و غبارروبی مساجد درباره شعار امسال این دهه مبنی بر «آینده را با جوانانمان از مسجد بسازیم» در پاسخ به این پرسش که یک مسجد چه مؤلفه‌هایی باید داشته باشد تا برای جوانان جذاب باشد، گفت: اولین مولفه این است که مسجد از لحاظ برگزاری برنامه‌ها و کلاس‌های قرآنی، اخلاق، تفسیر، احکام و کلاس‌های مربوط به مسجد پشتیبانی شود تا جوانان رغبت به حضور در مسجد داشته باشند. وی افزود: مولفه دیگر استفاده از ابزارها و رسانه‌های تصویری در مسجد است که جوانان را از لحاظ بصری جذب می‌کند. به عنوان مثال پخش فیلم‌های جشنواره عمار در مسجد برای جوانان مسجد بسیار جالب و جذاب بود.

این کارشناس علوم دینی با اشاره به کاهش استقبال جوانان از مسجد توضیح داد: در گذشته جوانان به مسجد می‌آمدند و از مسجد به جبهه می‌رفتند یعنی یک عرصه فعالیت بعد از مسجد برایشان وجود داشت اما الان جوان به مسجد می‌آید و نماز می‌خواند و بعد از آن فعالیتی ندارد که مسجد او را احاطه کند به همین سبب سرد می‌شود. از طرف دیگر چند سال قبل تفریحات به این شکل وجود نداشت و حضور جوان در مسجد به نوعی سرگرمی محسوب می‌شد اما امروزه عرصه تفریحات بسیار باز شده است. وی افزود: فضای پارک‌ها و باشگاه‌های ورزشی و نیز فضای مجازی و اینترنت به حدی جوانان را مشغول کرده که دیگر جوانان نیازی به حضور در مسجد برای گذراندن اوقات خود ندارند. لذا اگر بخواهیم جوان به مسجد کشیده شود باید در مسجد در کنار نماز و معنویات زمینه‌های فرهنگی و تفریحی نیز ایجاد شود.

این مبلغ علوم دینی مهمترین ماموریت مسجد در عصر حاضر را انتشار ایده‌های انقلاب دانست و تصریح کرد: ماموریت مهم مسجد در زمان کنونی انتشار ایده‌های انقلاب است. ما وقتی انقلاب کردیم ایده‌هایی داشتیم که مساجد باید امروزه آن ایده‌های زیبا و نیز ایده‌های امام و رهبری را از طریق کارهای فرهنگی ترویج و تبلیغ کنند که البته این‌ها ایده‌هایی جوان‌پذیر هستند و می‌توانند موجب جذب جوانان هم شود.

حجت الاسلام و المسلمین قربانی در پایان با اشاره به شعار دولت و ملت، همدلی و همزبانی در سال 94 مسجد را موثر در زمینه‌سازی همدلی و همزبانی مردم و مسئولان دانست و تصریح کرد: اصل همدلی و همزبانی در مسجد است؛ یعنی اگر این مردم مسجدی در راهپیمایی‌ها و رای‌گیری‌ها شرکت نکنند دولتی در این مملکت تشکیل نمی‌شود. دولت هم اگر بخواهد بایستد و استوار شود باید از مسجد حمایت کند. وی افزود: امام جماعت باید برنامه‌های دولت را برای مردم روشن کند. از طرفی مسئولینی مثل فرماندار نیز باید در مسجد حضور پیدا کنند و با مردم صحبت کنند. این کارها بسیار در ایجاد همدلی و همزبانی موثرند. اما متاسفانه در این چند سال اخیر فعالیت فقط از طرف مسجد بوده و دولت هیچ فعالیتی جهت همدلی و همزبانی در مساجد انجام نداده است. مردم نیز از این مساله ناراضی هستند که چرا فقط ما باید به سمت دولت برویم و همدل بشویم پس تکلیف دولت در همدلی و همزبانی چیست! ما امیدواریم که این شعار به نفس رهبری معظم امسال محقق شود.

تعداد بازدید : ۲۱۳

تازه ترین

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

پربازدیدترین