سرویس بین الملل

اجرای طرح سه هزار مسجد سه هزار کتابخانه در فومن

(چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳) ۲۲:۵۵

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد گیلان از اجرای طرح سه هزار مسجد سه هزار کتابخانه در شهرستان فومن خبر داد و گفت: گام اول این طرح شناسایی و نیازسنجی است.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان امروز(10 تیر) در جلسه هم اندیشی طرح سه هزار مسجد سه هزار کتابخانه که با حضور دهیاران این شهرستان در فرمانداری برگزار شد، گفت: مساجد بهترین سنگر و امن ترین مأوا برای جوانان هستند و ما به شدت نیازمند تدوین نظام فرهنگی در حوزه مسجد هستیم.

 

وی با بیان اینکه تعامل عناصر مفید و موثر در مسجد بسیار ضروری است، گفت: تعامل عناصر سخت افزاری و نرم افزاری مسجد زمینه‌ای فراهم می‌کند تا از ظرفیت مساجد بهترین بهره برداری برای فعالیت‌های فرهنگی و مقابله با تهاجم فرهنگی صورت گیرد.

 

حجت الاسلام پورابراهیم با بیان اینکه مساجد دارای کارکردهای مختلف و متنوعی هستند، اذعان کرد: تاسیس کانون‎ها در مساجد نقش پررنگی در احیای کارکردهای فرهنگی مساجد داشته است.

 

وی باابراز تاسف از اینکه با وجود فعالیت نهادهای مختلف در مساجد، ارزیابی خوبی از فعالیت‌ها نمی‌شود، تصریح کرد: تنها مکانی که در زمان ظهور امام زمان(عج) تغییر نمی‌کند مساجد است.

 

مسئول دبیرخانه کانون‎های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با تاکید بر عمران معنوی مساجد اذعان کرد: جوانانی که وارد مساجد شده، در برابر بسیاری از خطرات واکسینه می‌شوند.

 

وی به طرح راه اندازی کتابخانه در سه هزار مسجد گیلان اشاره و اظهار کرد: اجرای طرح" سه هزار مسجد سه هزار کتابخانه" برای نخستین بار در کشور با هدف هر مسجد یک کتابخانه در سراسر استان گیلان اجرا می‌شود.



حجت الاسلام پورابراهیم با بیان اینکه گام اول این طرح شناسایی و نیاز سنجی در حال اجراست، اذعان کرد: جهت انجام مطالعات اولیه به هر شهرستان مبلغ 10 میلیون تومان اختصاص داده شده است.

 

وی اضافه کرد: در این طرح ابتدا آماری کلی از مساجد استان گرفته شده و سپس ظرفیت هر مسجد در ایجاد کتابخانه نیاز سنجی می‌شود.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه در شهرستان فومن بیش از 150 مسجد وجود دارد خواستار همکاری دهیاران در تکمیل فرم‌های اطلاعاتی مربوط به این طرح شد.


وی ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح بتوان کتابخانه‎ای در شأن مردم و بر اساس نیازهای منطقه ایجاد کرد.
 

در ادامه شهیدزاده، رییس اداره ارشاد فومن با بیان اینکه 24 مسجد در قالب کانون‌های مساجد تحت نظر این اداره فعالیت می‎کند، گفت: در صدد هستیم تا سهمیه فومن را به 40 باب کانون فرهنگی و هنری افزایش دهیم.


وی با اشاره به اجرای این طرح در شهرستان فومن، اظهار کرد: تشکیل کتابخانه در مساجد دسترسی روستاییان را به کتابخانه و کتاب تسهیل می‌کند.


شهیدزاده ادامه داد: دهیاران می‌توانند با تاسیس کانون‌های فرهنگی و هنری در مساجد فاقد کانون در این زمینه افدامات لازم را انجام دهند.


در ادامه توفیقی، معاون فرماندار فومن خواستار تبلیغ دهیاران برای جذب مردم به مساجد و کتابخانه مساجد شد و تاکید کرد: از این طریق با فرهنگ سازی می‌توان نیروهای دارای استعداد را شناسایی و پرورش داد و به نیروهای بالفعل بدل کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال فرهنگ نامگذاری کرده‌اند وظیفه ماست که در این راستا همت و تلاش مضاعف کنیم.

شبستان
تعداد بازدید : ۱۵۳

تازه ترین

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

پربازدیدترین